kommer inte på någon rubrik!!!!

detta blir nog det sista inlägget för idag.jag är trött och tänkte gå och sova.för att imorgon ska jag dansa igen.det är så roligt.den här månaden har varit bra tycker jag.imorgonär det ju första september.så det är roligt med en ny månad.det betyder bara att det är en månad närmare min födelsedag.så det är roligt.ser fram emot min födelsedag.i år fyller jag 14 år och i november.jag längtar även till julafton.ja jag vet att dte är långt kvar.men jag längtar efter baka pepperkakor och polkagrisar.i år har jag bestämt att jag ska göra egna polkagrisar.och att få julpynta.ååå tänk att få klä granen.hahhahaha!!!!! det ser jag fram emot.nu ska jag gå och läsa lite.för att jag vill inte bli mera sjuk.never in my life!!! hatar att vara sjuk.inte roligt.
hahhaahhah!!! asså jag är konstig jag.ja det vet jag. men aja ska hoppa i sängen nu.så hörs mera imorgon.
kram♥
 love these nails!!! funderar på att göra det på mina naglar till jul.
aja, natti natt!!!!

film time!!! and dance in my heart!!!!

hallåå!!
nu är första lektionen över på dansen.det var jätte roligt.skönt att komma igång att träna igen.sitter och lyssnar på musik.jag känner mig lite hängen, trött i kroppen och lite förkyld.hoppas att jag inte blir mer förkyld.ska gå och lägga mig tidigt i kväll.
jag längtar tills nästa sommar.då ska jag kunna åka longboard.det har jag bestämt.men vänta lite hur kom långboarden in.asså aja.har inte så mycket att säga.nu ska jag kolla på en film nu.vet inte vilken men hittar väll en spännande.hörs senare!!!!
 

dance time!!!!

snart är det dags.ska börja byta om till dansen nu.jag har kollat på två scooby-doo filmer.jag älskar dom filmerna.dom är jätte roliga att kolla på.ska fixa dansväskan och vattenflaska och så.så måste gå nu.men hörs efteråt.det vart ett kort inläggnu.men blir ett längre senare,hoppas jag.måste gå.bye!!