Sista dagen på året!!!

Omg!!!!!
Är helt hyper nu för att........................Selena Gomez svarade på min fråga på ask.Tänk vad coolt att hon i egen hög person svarar en.Asså jag tycker iallafall att det är coolt.Nu ska jag börja göra mig klar för nyår.För att gästerna kommer klockan 7 och jag vet inte hur mitt hår ska se ut.Så jag måste komma på det nu.För om jag ska locka det så tar det ungefär typ 1-2 timmar att locka hela håret.Så då måste jag göra det nu om jag inte vill stressa på slutet.
 
 
 
#PrayforNiall #PrayForNiall #prayfornaill #Prayforniall #prayfornaill #Prayforniall #Prayforniall
 
 
 
 
 

New year look!!

Detta är till er som inte vetvad ni ska ha på er idag.Här kanske ni får tips och ideér.Hoppas att ni uppskattar detta.Och skicka gärna bilder på eran outfit,Ni behöver självklart inte men det skulle vara roligt att se er fina outfit till nyår.
 
 
 
Ni kan skicka bilderna till min kik som är :manda.mojje

God natt!!!

Nu ska jag hoppa i sängen och sova.Imorgon ska jag och min familj åka skridskor.Vilket ska bli roligt,ser fram emot det.Jag tror jag har hittat min favvo låt ever. Och det är little by little by ulf nilsson den är så fruktansvärt bra.I love it.Snart är 2013 slut!!! om ungefär typ 25 timmar är dte 2014.Okej det kanske inte är 25 timmar men jag är för trött för att räkna nu.Nu ska jag hoppa i sängen och läsa lite one direction noveller om jag orkar.Jag hoppas verkligen att dte går bra för Niall under operationen.Håller tummarna.Men sov gott på er nu.Vi hörs imorgon. 
 
 Snälla ni lyssna på den.Jag tycker att den är så sjukt bra.Jag har redan nu spelat den på replay minst 20 gånger.Jag tror att jag alldrig kommer tröttna på den.Hahahahahahhaahha.Sov gott!!!
Visa fler inlägg