Varberg: kvälls te 🌃☕

Just sitter jag vid köks bordet och dricker lite kvälls te..
Det är något som jag gör varje kväll nu när det börjar bli kallare. Jag dricker te varje morgon och varje kväll. Jag dricker te:t sleepy time.  Det är så himla gott.


Brukar ni dricka te? Isånnafall vilken smak är eran favorit? 

Varberg: no photoshoot

Tyvär så han jag inte fota idag, jag gjorde andra saker så jag han inte. Jag har vart och shoppat lite idag, jag köpte några saker. Jag tänkte ta kort på kläderna imorgon.  Men då är frågan ska jag ta kort när jag har på mig kläderna eller ska jag ta kort på dom när som ligger på sängen typ??  
Efter shopping rundan så gick jag och min familj på bio. Vi såg pojken med guldbyxorna.. 
Den var faktiskt sjukt bra,  jag rekommenderar den verkligen.  Jag var nära på att börja gråta i slutet.  Den är rolig, lite läskig och sorglig.  Men ändå så rekommenderar jag den. 
Imorgon så hade jag tänkt om jag då hinner att jag ska antingen göra en video där jag har på mig kläderna eller så lägger jag bara upp foton. Vad tycker ni jag ska göra?


Love,Amanda 

Varberg: godmorgon!!

God morgon alla fina läsare. 
Har ni sovit gott? 
Jag har sovit rätt så bra iallafall,  är fortfarande trött eftersom att jag gick och la mig halv två igår typ. Inte bra.....
Nu ska jag göra mig i ordning för att sedan gå ut och ta lite bilder.   efter photoshoten så ska jag typ inte göra något idag. Ska ni göra något speciellt?? 
Vi hörs senare idag!! 
Love,Amanda