We heart it

 
 
 

Hur jag gör för att bli glad igen när jag har varit ledsen!

Jag är inte en sådan person som är arg hela tiden eller är ledsen.Utan att jag försöker att tänka positivt och skita i alla negativa tankar och saker.Saker eller personer som får mig att må dåligt försöker jag att strunta i, efter som att dom får mig att bli ledsen eller känna mig dålig.Så försöker jag att strunta i dom och inte lägga ner energi.
Men när jag väll mår dåligt, så försöker jag göra några saker som jag älskar.
 
#1 Jag försöker göra dom saker som får mig att må bra och lycklig.Som till exempel så älskar jag att dansa och lyssna på musik.Då sätter jag på en låt och dansar ,eller så läggerjag mig i sängen och lyssnar bara på musiken. När jag mår dåligt så lyssnar jag oftast på ballader eller Acoustics musik.Jag har hört av andra att när man är ledsen eller inte mår så bra så ska man inte lyssna på  sorglig musik för då blir det värre.Men jag säger så här, lyssna på dom låtarna som du tycker är bra och dom som du har fina minnen till.
 
#2 Va med dom personerna som gör dig glad. Att omge sig med personer som får dig att må dåligt är inte bra,utan va med dom personer som får dig att vara glad. Dom som får dig att må dåligt är inga riktiga vänner tycker jag.Om dom ser ner på dig för din klädstil eller för att du kanske har färgat håret eller något annat, så är dom inga bra vänner.Vänner ska finnas där för dig oavsett vad, dom ska alltid finnas där om du behöver dom.Dom ska gilla dig för den du är och inte för hur du ser ut.Personligheten sitter väll inte i utseendet?
 
#3 Om det har hänt någt allvarligt i ditt liv som till exempel att någon har gått bort eller att du har gjort slut med din kille/tjej. Acceptera då att det är okej att vara ledsen eller arg eller så.Man behöver inte vara glad hela tiden, alla människor har dåliga dagar ibland.När jag har dålig dag som till exempel att jag är ledsen över att jag har failat på ett prov eller att jag vaknade upp och allt bara blev ett Helvete hela dagen.Då accepterar jag det att jag kan inte vara glad hela tiden även fast jag försöker att vara den glada tjejen som ser positivt på typ allt. Alla har dåliga dagar någon gång i livet, några har det flera dagar än andra.
 
#4 Om du är tanke sprid och du tänker på att du har gjort någont dumt eller något sådant.Så försök till exempel att gå och ta en promenad eller något som gör så att dina tankar rensas på all dålig negativitet.När jag försöker rensa huvudet så går jag inte ut på promenad för det är jag för lat för, men jag dansar ,skriver eller vad som helst.Jag brukar sätta i hörlurarna i öronen och gå ut på tomten och sätta mig någon stans och bara tänka.Jag brukar sätta mig på altanen eller på studsmattan eller någon annanstans där jag bara kan tänka utan att bli störd.
 
Det här var mina tips, kom inte på några flera.Men jag hoppas att dom hjälpte lite.
Hoppas att ni mår bra, har ni några planer inför idag och imorgon?
Själv ska jag bara ta det lungt idag tror jag,men imorgon så ska jag på en teoretisk kurs.Efter som att jag ska ju ta moppe så då är första kursen imorgon, och den är typ hela dagen.Efter kursen så ska jag dansa vilket ska bli fett nice,Men nu vet ni vad jag ska göra denna helg.
Det var allt jag hade att säga nu,men vi hörs!
/ Amanda♥