Veckan som inte blev som man tänkt sig

Igår så cyklade jag ,pappa, och syskonen i en bike park här i lofsdalen. Jag har varit lite skeptisk till att cyklat med en moutinbike i en bana. Men som alltid så poshar pappa en att man ska prova nya saker. Så jag gör det då, första åket va läskigast. Det va första gången som jag och min syrra åkte i bike parken.

Vi båda är lite så att vi inte vill testa nya saker ibland. Men vi gjorde det och det va bland det bästa som jag har gjort. Det va så otroligt roligt. Jag ångrar inte att jag iallafall provade att åka. Jag och syrran bestämde oss för att åka en gång till, så det gör vi. 

Även andra åket går bra ,tills det att det händer en sak som jag har varit så rädd för ska hända. Jag kommer i en kurva och jag tar det jätte försiktigt. Jag ska stanna för att vila ben och handleder lite. Så jag kör mot kanten för att stanna, jag kan ju inte stanna mitt i banan. När jag kommer till sidan och ska sätta ner min högra fot så glider den på en sten och jag fastnar med foten i ett hål. Jag ramlar åt höger sida och hör ett knak.

Jag får först en chock och börjar skratta lite för att jag tycker att det är pinsamt att ramla med cykel. Men sen så kommer en obeskrivlig smärta i den högra foten. Jag börjar skrika "aj min fot" och börjar sedan att gråta. Min syrra stod lite längre fram för att vänta på mig. Så hon sprang fram till mig och tog bort cykeln som låg över mig. 

För att göra denna historia lite kortare. 
Jag får hjälp av två killar som jobbar där. Dem kom och hämtade mig med en sex hjuling. Jag fick sedan åka ner för den långa backen på den, jag blir omlindad när vi är nere från backen.  Sedan så åker jag och pappa till vårdcentralen i Sveg, där vi fick sitta och vänta ett tag. Efter ungefär 3 timmar av väntan så blev jag röntgad. Och då visar det sig att jag har brytit min fot.

Men som tur så behöver jag inte operera foten som jag trodde innan. För att den såg riktigt av ut, men som tur så va det bara svullnaden. Min fot va så himla svullen så ja, det är helt sjukt. Iallafall jag blir omlindad men inte gipsad. För att med den svullnaden på min fot så kan dem inte gipsa just nu.  Så jag blir bara omlindad så att foten stöds och inte bara hänger fritt. 

Så det va min dag igår, den gick från att vara en utav dem bästa till en utav dem sämsta. Så denna natt har jag inte sovit så bra pågrund av att det gör så ont. Jag har varit vaken sen klockan 3 i morse. 
Har du brytit något? 

Men nu är jag och pappa påväg till Sveg's vårdcentral igen för att se om svullnaden har gått ned. För då så kan jag bli gipsad idag. Jag hoppas verkligen det! ❤️
Vi höres efter att jag har varit på vårdcentralen! 

-A 

Mina 3 dåliga egenskaper

 Ja jag vet inte om detta är egenskaper. Men jag bad mamma hjälpa mig så hon sa dessa tre.

Vaken förlänge

Jag tror att jag inte är ensam om detta. Men när man har lov eller chillar på helgerna. Man kanske kollar på en film eller läser på mobilen. Man kollar på klockan och ser att den är 23:12 och tänker men jag kan läsa lite till. 

Andra gången man kollar klockan så är den 00:00. Men bara lite till eller bara ett klipp till. Tredje gången man kollar på klockan så är den 02:30. Hoppsan jag kanske borde gå och sova.  Sen så är jag en sådan person som är i te ör en morgon person. Jag kan sova eller ligga i sängen hela dagen utav tvekan. Så då händer det att jag sover jätte länge på dagarna också. 

Hela detta sommarlov så har jag i stort sett sovit till 10-11 på morgonen/dagen. Vilket är skönt förstås, men jag sover ju bort hela dagen.
 

Försöker göra mig rolig 

Jag har en tendens att jag försöker göra mig rolig rätt så ofta. När jag är med mina vänner så är jag den som pratar högt, försöker få andra att skratta och gör mig till. Men jag tror att anledningen till att jag gör det är för att jag vill att alla ska må bra.

Och jag vet att man inte kan få alla att vara glada och nöjda.Men genom att spela en liten clown ibland så får jag i stort sätt alla att skratta. Vilket är bra.


Laga mat

ja, det här med att laga mat är jag inte en höjdare på kan jag väll säga. Jag ja. Berätta en sak för dig om en händelse som hände för typ 2-3 år sedan. Jag skulle mickra en pan pizza. Så jag lägger in den i mickron och sätter på den. Jag går in i mitt ru. För att fortsätta kolla på datorn.

Efter ett tag så hör jag pappa svära i köket. Jag går ut till köket och ser att hela köket är fullt med rök. Pappa frågar vem som har lagt in en pizza i mickron på 24 minuter!!

...... Då har jag alltså satt mickron på 24 minuter och mickrat en pan pizza som ska vara inne i typ 1-2 minuter. Så himla korkat.😂😂😂😂😂😂 jag är verkligen så bra på att laga mat! 
Visa fler inlägg