The sweather weather tag!

1. Beskriv en perfekt höstdag!

En perfekt höstdag skulle vara att vakna av sin inre väckarklocka. Man ligger i sängen och drar sig lite sedan så går man upp tar en kopp te eller chai latte .  Man äter sin frukost och sedan så går man ut på en promenad eller sitter inne och myser med en kompis och kollar på film.

2. vilket är ditt favorit doftljus?

Hmm, jag är helt säker på att det är ÖB 's egna doftljus. Det doftljus som luktar äpple och kanel typ. Jag bet faktiskt inte vad ljuset het eller vad doften het med själv ljuset är rött.

3. kaffe, te eller varm choklad?

  Jag skulle välja te eller varm choklad eller chai latte som är min favorit nu under hösten och vintern.


4. vingad eyeliner eller mörka läppar?

 Det som jag alltid väljer och nog alltid kommer välja det är just mörka läppar. Jag tycker att det är så himla snyggt. Jag har oftast det nu under hösten och vintern. Många säger att jag passar jätte bra att i det och det gör att jag vill bära det mera.

5. Favoritparfym eller doft?

Just nu så är det vanilj parfym faktiskt.

6. Hur är hösten hos dig?

Hösten hos mig är mysig. Det är inte allt för kallt på dagarna men mot kvällen så blir det lite kyligare.

7. Vilken kofta har du haft mest på dig?

Ja du, antingen en stickad tröja från hm eller mammas vinröda stickade kofta från Gina tricot.

8. Favorit nagellack?

Vin röda naglar är så himla snyggt, så vin rött nagellack från hm's egna märke
9. Jeans eller leggins?

Jeans och leggins. Jeans är snyggt och bekvämt oftast. Men dem dagarna så man känner att man inte orkar ha jeans på sig då väljer jag leggins.

10. UGG´s stövlar/boots?

Stövlar är snyggast, så stövlar.

11. Favorit tv-serier för hösten?
 
Pretty little liars eller american horror story 


12.  Låtar som får dig på hösthumör?

WILD - troye sivan
Helt otroligt- pantbanken
Trubbeltrumman- mudrer 


13. Vem/vilka taggar du?

Alla som vill göra denna tagSkönhet är inte allt!

 
Jag har precis kollat på detta video klipp av Antonia aka anty på Youtube. När jag hade sett klart den så kände jag att jag måste dela med den till er.
 
Det är precis som Antonia säger detta är ett jätte stort problem idag. Utseendet för vissa betyder allt för vissa man måste se snygg ut, man måste vara fixad till skolan, man måste alltid se bra ut. Men vet du vad det behöver du inte alls göra. Du ska ha på dig dem kläderna som du känner dig bekväm och snygg i, du ska se ut som du känner dig bekväm och snygg.
 
Jag har alltid under dem senaste 4-5 åren tror jag att det är gått till skolan fixad och sminkad. Jag känner att jag måste vara snyggt klädd och sminkad för att då så känner jag mig snygg. Men det är inte alltid jag känner mig bekväm i det. Då har tanken kommit till mig att varför gör jag detta om jag inte känner mig bekväm. Jag har nu bestämt att jag ska börja med att en dag i veckan ska jag gå till skolan med mjukisbyxor eller leggins och försöka vara osminkad.
 
Nu kanske du undrar varför sko hon göra det för?. Jo, jag ska göra det för att det har börjat blivit så att jag känner att jag måste vara sminkad när jag går till skolan. Att jag måste se bra ut. Varför det har blivit så har jag inget svar på än. Men jag känner att det måste ta stopp nu. För att man ska inte känna att man måste gå till skolan sminkad eller fixad. Det är inte hälsosamt.
 
Det va samma sak som Therese Lindgren sa i sin senaste #tjejsnackvideo. Hon säger att om man gillar smink och sånt pill så fine kul, men om man börjar känna så här att man inte kan gå osminkad eller man kan inte gå med lite ofixat hår eller man kan inte träffa den killen man är kär i bara för att man har en finne på näsan, då borde man ta ett stag till baka och fundera på vad man håller på med.
 
Jag länkar Thereses video här, och jag tycker att ni borde se den.  https://www.youtube.com/watch?v=KR0i2EbW6lo
 
Glöm inte bord att du är fin precis som du är. Du är fin med glasögon, linser, fixat, ofixat hår, finnar, utan finnar, uppklädd, nerklädd. Du är fin oavsett vad. Glöm aldrig bort det!
 
Hoppas ni får en mysig och fin fredags kväll.
XOXO
 
 
Visa fler inlägg