Valborg


Idag är det valborg! Hur ska ni fira det, kommer ni fira det? Jag ska hitta på något med familjen, ta det lugnt och välkomna våren. Har varit lite på stan idag själv och kollat lite efter en träning tröja. Men inget funnet. Ska åka och kolla på Intersport typ nu för att kolla om dem har någon långarmad tränings tröja.
 
 

Fredags kväll


Fredag idag, härligt va? Sitter nu i sängen och har kollat på en serie i typ 3 h, The Paradise heter serien och den finns på Netflix. Serien utspelar sig på 1800- talet. Vilket jag tycker är så himla kul och är helt fast i serien. Rekommenderar att se den. Vid nu läget så sitter jag som sagt i sängen och har tv:n på, let´s dance.
 
 
 
 
 

3 h kurs

Onsdag idag, för min del så är det körkorts kurs för min del idag. Kursen håller på i 3 h. Lite jobbigt men de får man stå ut med. Hur har eran dag varit?  Min dag har varit grå och tröttsam.  Samma som igår så har jag varit så trött idag!  Gick och la mig mycket tidigare igår än vad jag gjorde i förrigår. Så borde vara utvilad, men är inte det. Konstigt konstigt.

Imorgon är det nationella prov igen. Wihoo!  Eller inte.  Det är svenska igen, och det är det sista svenska nationella detta år. Vilket är skönt. Då är det bara Matte och Engelska kvar. Engelskan ska jag ha nästa vecka och matten två veckor efter det ungefär. 


/ A ❤
Visa fler inlägg