Happy Monday!

Sitter just nu i bilen med pappa och lyssnar på musik medans regnet smattrar mot rutan. Äre bara jag som har längtat efter att det ska bli lite kallare så att man kan ha på sig jeans utan att svettas ihjäl eller att ha på sig stickade tröjor?

Äntligen så tillåter vädret en att ha på sig de. Trotts vädret ute så vill jag önska er alla en fin och härlig måndag!

Idag så börjar nya dans terminen på Mevalin. Så spännande. Så ikväll blir det träning och imorgon blir se jobb. Ska bli kul att se alla elever igen.

Puss på er ❤

Våga drömma och Våga drömma stort

Alla har vi drömmar. Drömmar som både är små och stora. Drömmar som sträcker sig till morgon dagen eller drömmar som sträcker sig fram ett år eller flera år i framtiden. Vi alla vill något mer våra liv, det kan antingen vara att man vill bli författare eller fotbollsproffs. Eller journalist eller polis osv. Drömmar är bra, drömmar ska man ha i livet.
 
 
Det är super viktigt att man har drömmar och mål i livet. För utan drömmar eller mål så står livet stilla. Tänk dig om man inte har några drömmar eller mål, vardagen skule bli tråkig, grå och inte händelserik. Utan drömmar så kan du inte ta dig någonstans. Utan drömmar så kommer du ingen vart i livet. Utan drömmar så har du ingen driv kraft.
Men med drömmar så kan du komma överallt i världen du kan ta dig till andra sidan jorden. Du kan komma så långt i livet. Med drömmar och mål så får du en driv kraft som driver dig framot. En drivkraft som gör att du fortsätter att kämpa torts motgångar. Trotts att människor säger att  du inte kommer lyckas, så fortsätter du ändå för att du vet att du kommer att lyckas. Du kommer att nå din dröm. Med mycket vilja och mod och att du tror att du klarar det så kommer du att göra det.
 
 
 
Det gäller att inte vara rädd för att ha drömmar. Inte vara rädd för att drömma stort eller smått. Inte vara rädd för att kämpa hårt för att nå dina drömmar.
 
 
 
 
Visa fler inlägg