Äntligen sportlov och lite prat om tiden

Hallå på er alla underbara läsare!
 
Hur mår ni?  själv mår jag bra i alla fall, förutom det att jag är sjukt trött efter en dålig natts sömn. Men den sömnen tar jag igen i natt. Sitter för tillfället på bussen påväg hem från skolan och efter ett besök på Danderyd på talkliniken. ´Hur har eran skol dag varit idag? min har varit ganska seg men rolig. Som ni kan läsa i rubriken så fick jag sportlov idag. Vilket känns så skönt. Behöver verkligen vara ledig nu, få ladda om batterierna och sedan gå en vecka i skolan. Sen är man "ledig" från skolan i tre veckor igen. Två veckors APL (praktik) och en veckas påsklov.
 
Kan ni tänka er att efter påsklovet så är det ungefär 9-10 veckor (tror jag) sedan har man sommarlov. Vilket för mig känns helt sjukt, för jag kan inte fatta det. Att efter sommarlovet så börjar jag i 2:an på gymnasiet. Det är overkligt på något för mig, helt galet att det har gått så himla fort.
 
Jag menar i år så fyller jag liksom 17 år. 17 år!!!!!! Efter det så fyller jag 18 och då får jag ta körkort. Då får jag liksom köra vart jag vill på egen hand. För mig är det liksom mindblowing, tycker nästan att tiden går allt för fort. Känns nästan som att man inte hinner njuta av tiden. Att tiden liksom bara flyter på och man hinner inte ta upp allting och njuta av dom fina stunderna som man får med sina vänner och familj. Hur känner ni med tiden? tycker ni att det går fort som jag eller går tiden långsamt?
 
Ska sluta  nu, ett inlägg kommer senare idag. Förlåt för ett bildlöst inlägg en kan inte ladda upp en bild nu på bussen. Vi hörs så länge!
 
Puss puss
 
 
 
 
 

Subway och plugg

 
Hallå mina babes!
Hur mår ni? just nu så mår jag toppen (trotts att jag är super kiss nödig, lite TMI där). Sitter på  bussen på vägen hem efter att ha varit på Subway med mina kompisar från klassen. Det var super mysigt, det va även första gången som jag beställde en macka själv på Subway och det va andra gången jag åt en Subway macka. Vilket var super gott.
 
Hur har ni haft det i skolan idag? själv har jag haft det rätt bra. Det va den längsta dagen idag på veckan, började 08:20 och slutade 15:55. Dock fick vi sluta typ en halv timme tidigare idag vilket va Nice. Håller på med en uppgift i Lärande och utvecklings kursen som ska senast vara inne idag klockan 23:55. Hittills så har jag skrivit 4 A4 sidor och har en punkt kvar att skriva på, tippar på att det kommer bli 5 sidor.
 

Nu fick ni ett litet inlägg om typ inget speciellt. Men på fredag så kommer det ett hälsoinlägg om hur du behåller din energi. Vilket jag tycker ska bli kul. Men nu ska jag fortsätta skriva på uppgiften, vi hörs tills vidare.
Bye!
 
Visa fler inlägg