- Lazy day -

 
 
 
 
Först vill jag bara säga en sak, jag älskar verkligen det här video klippet och jag älskar kaylns videos. Hon är en utav mina favorit youtubes.
Mina saker som jag brukar göra när jag har en lazy day, eller snarare vad jag gör i stort sätt varje dag nu på somarlovet för att jag har inget speciellt att göra på sommarlovet just nu.
 
Men dem sakerna som jag gillar att göra är:
 
Läsa en bok. Jag vet att man kan läsa böcker över internet. Men jag tycker att det är något speciellt med att läsa en bok som är gjord av papper och som man kan hålla i. Är jag den enda som tycker det? men jag älskar att bara sitta ner för dig själv och bara läsa. Bara försvinna in i boken och glömma allting annat.
 
Bara dröna. Detta är något som jag väldigt ofta gör. Jag gör inte något speciellt på dagarna av sommarlovet, jag sitter oftast inne vid datorn. Då vädret inte är den bästa oftast. Men jag brukar bara ta dagen som den kommer och bara ta det lungt helt enkelt. Inte stressa, för vad ska jag stressa för.
 
Sova. Sommarlovet är den perfekta tiden för en att kunna sova ut. Jag är en nattuggla kan man säga. Med det så menar jag att jag oftast är uppe sent på kvällen vilket gör att jag sover länge på dagen. Jag går oftast och lägger mig runt 11-12 på kvällen/natten och sedan så går jag upp vid klockan 10-11-12 tiden på dagen. Det beror på om jag är utvilad eller inte.
 
Det är några av dem sakerna som jag gillar att göra en lazy day, eller rättare sagt varje dag på sommarlovet nu. Vad gillar du att göra på en lazy day?
 
 

- Res tips -

Nu när sommaren äntligen är här så är det många som tar chansen att åka och resa. Man reser antingen utomlands eller till en annan del av sverige. När man väl ska resa så har man dem där långa timmarna i bilen eller på fygplanet som man gärna vill döda. Man vill göra något men vet inte riktigt vad, här kommer 7 tips på hur ni kan få tiden att gå fortare.
 
- Lyssna på musik-
 
 
 
 
 Gör en egen rese lista på spotify innan resan, ta alla goingar till låtar och skapa din egna dröm lista. Full med fantastiska sommar låtar.
 
 
 
- Kolla på en film eller serie-
 
 
 
Här kommer din dator, ipad eller mobil till användning. Kolla film/serie på Netflix eller kolla på youtube klipp. Ett väldigt bra tips som fördriver tiden.
 
 
- Läs en bok eller tidning-
 
 
 
På bil resan eller på flygplanet har du all tid i världen till att sätta dig ned och läsa den kära bok. Eller ta med dig en eller två tidningar och bara sitt och chill läs.
 
 
- Spela-
 
Spela ett spel på din telefon/ ipad. Eller varför inte köra ett spel med personerna osm sitter i samma bil.  Ni kan köra jag ser eller bingo osv.
 
 
- skriv en novell-
 
Ta fram papper och penna eller datorn/ipaden/ mobilen och skriv din egna story. Låt din fantasi flöda och skriv så mycket du orkar.
 
 
- Sov-
 
Detta är nog det allra bästa tipset, iallafall det tipset där man kan göra detta under hela resan. Sov är ett jätte bra tips, tiden går fortare och du blir utvilad när du kommer fram.
 
 
De var mina tips för idag. Det är nämligen så att jag ska åka bort snart. Då undrar jag om du som läser min blogg vill att jag ska visa vad jag har i mitt handbabage och min resväska. För det är så att jag och min syster har gjort en liten plan att filma en whats in my carry on bag och whats in my carry on. Om ni vill se det i en video kommentera gärna så vet jag vad som önskas. <3
 
 
 

Vad vill du som läsare läsa om på min blogg i sommar?

 
 
Hej alla goa läsare!
 
Nu tar jag äntligen riktig sommarlov, har nu jobbat i en vecka och nu så välkommnar man den långa ledigheten med öppna armar.  Imorgon är det midsommar, härligt härligt. Det firas med farmor och farfar min. Väldigt trevligt må jag säga.
 
Nu har jag en liten frågan till dig som läser min blogg. Vad vill du ha för inlägg nu under sommaren?
Har inte några idéer och skulle behöva lite tips inlägg. Tacksam i förväg. cs