Q&A

Vilka klädaffärer handlar du mest ifrån och varför?
 
Jag handlar mest mina kläder från H&M, Bikbok och Lager 157.
H&M för att jag älskar att dem har så blandat med stilar. Man kan liksom plocka vad man vill så att det passar sin egna stil. Bikbok köper jag inte så jätte mycket ifrån, men det händer att jag i stort sätt alltid hittar något som jag köper där. Älskar deras stil, även där så är det rätt så blandat med stil. Sedan har vi Lager 157, min nya favorit affär. Lager 157 har så fantastiskt fina kläder, älskar alla deras kläder. Kommer handla mer där eftersom att det kommer finnas en Lager 157 nära mig snart. Drömmigt säger jag bara!
 
Vad vill du göra i livet?
 
Jag vet faktiskt inte. Men jag har ju massor med tankar om vad jag till exempel jobba med i livet. Men jag vill i alla fall skapa mera kärlek, det finns så mycket negativitet i världen som jag bara vill få bort.
 
Skulle du kunna göra något som du vet är farligt?
 
Om jag ska vara ärlig så nej. Jag är inte en sådan person som skulle kunna göra det faktiskt.
 
Sparar du pengar till något just nu?
 
Ja eller nej. Typ. Jag ska börja spara till en lägenhet och en bil. Kommer ta väldigt lång tid men det är bra att börja spara tidigt, ;)
 
Varför bloggar du?
 
Jag bloggar för att jag vill förmedla positivitet och för att hjälpa andra. Jag vill att alla ska må bra!
Alla borde få ha ett leende på läpparna och känna att dem är värda det allra bästa.
 
 
 
Säg 3 saker som det är värt att köa för
 
1. Något som man verkligen vill ha
2. En konsert
3. Om man skulle få träffa sin idol
 
Om du skulle få hänga med en kändis under en dag, vem skulle det vara då?
 
Helt klart, Miriam Bryant. Hon verkar vara som en hel skön person.
 
 
 
 

lyckliga tider

Att börja dagen med att vakna klockan 08:00 och sedan äta frukost i lugn och ro och ha tid på sig att fixa sig och även tid för att kolla på en film är inget man tackar nej till. Idag börjar jag 13:00,  har bara en lektion och det är träningslära. Vi kommer säkert träna ute,  härligt men har ingen ork till det. 

Sitter som sagt på bussen nu påvägen till skolan och har Dani M i lurarna. Är verkligen kär i denna låt, älskar gänget och rytmen och texten. Ja allting! 


Jag nämnde igår att jag skulle till sjukgymnasten, det gick bra. Ska rönka min fot för att kolla så att allting är läkt ordentligt. Vilket jag tycker att man skulle ha gjort när jag tog bort gipset för ett år sedan, men nej. Får se om foten är helt läkt och läkt på rätt sätt annars är det lite problem.


Jag har en väldigt rolig och härlig sak att berätta för er. Igår så fick jag ett besked som jag så länge har väntat på. minns ni att jag har sökt till en dans skola i Stockholm, jag fick beskedet igår. JAG KOM INNNNN!!!! 
Så himla glad och tacksam!❤ 


Dagens påminnelse, sluta aldrig att drömma. Kämpa för det du tror på och för det du vill. Du kommer nå dina drömmar om du jobbar hårt och ät positiv.😘❤

Söndag kväll

 
Dagen har inte varit så händelserik. Har för det mesta tvättat och städat mitt rum. Vilket jag fortfarande inte är klar med. Men snart så, det tar sig. Vad har ni gjort idag?
 
Den veckan som kommer så har jag inte så mycket för mig. Förutom imorgon så ska jag till sjukgymnasten på morgonen för foten, sedan så ska jag ha nationella prov i matte på onsdag vilket jag är fett nervös över. Jag kan väll säga att matte är inte och har aldrig varit mitt starkaste ämne.
 
 
Visa fler inlägg