Onsdag: Startade dagen med salsa, lektion med ett tufft ämne, danskväll

Bild från Borgafjäll

Hej på er!

Hoppas att ni alla mår bra, jag mår fantastiskt bra om jag får säga det så. Vill bara säga ursäkta för fruktansvärt dåligt uppdaterande här på bloggen.Men det är så att nu när skolan är igång så glömmer jag lite bort bloggen, jag har träningar och jobbet nästan varje dag efter skolan. Det kommer inte bli så super mycket bättre heller då det är genrep och shower med dansen om ungefär 2 veckor. Då kommer jag ha ull upp en hel vecka och behöver bara fokusera på dansen den veckan då. Men sen efter det, då kommer det bli bättre.

 Startade dagen idag med att komma till skolan , till första lektionen  som då var dans där läraren säger att vi ska dansa salsa nu och framöver. Jag sken upp som en sol av glädje. OMG vad jag älskar att dansa salsa, känner hur kroppen bara rör sig till musiken direkt och hur höfterna bara rullar. Underbart underbart va det. Så fick helt enkelt starta dagen med att dansa salsa. Magiskt, nu så har hela dagen varit underbar.

Andra lektionen var Hälsopedagogik och den var super intressant men lite jobbig. Dagens lektion handlade om Psykisk ohälsa och då tog vi upp ämnet självmord. Vi såg ett klipp där grundaren av hemsidan aldrig ensam som då är Charlie Eriksson var med på nyhets morgon. Väldigt intressant men ändå extremt tråkigt att det är människor som tar självmord ♥

Nu sitter jag hemma i köket oh ska äta lite. sen ska jag ta A-traktorn ( mini bil som går i 30 km/h) till studion då jag ska jobba och träna hela kvällen. 3 dans pass efter varann. Huhh, det kommer förmodligen bli svettigt, hahah.Men är galet taggad.

17.04.24

Jag tittar ut genom fönstret på bussen och ser hur träden åker förbi. Granar, tallar och björkar. Solen skiner och det är skönt ute. 


Det är skönt att bara sitta på bussen och tänka och stirra ut genom fönstret samtidigt som man lyssnar på musik. Har alltid älskat den stunden när jag är påväg eller hem från skolan. Det är fantastiskt skönt att sitta och läsa, tänka, kolla telefonen och bara andas på bussen. 
Lyssnar för tillfället på Beauty and the beast soundtrack. Det finns några riktigt bra låtar på de soundtracket. 

Idag är det skola igen, känns skönt att få komma in i rutinerna igen men skulle hellre ha stannat hemma och läst en bok med en kopp te 🍵 om jag ska vara ärlig 😂. Men men, det är inte så långt kvar till sommarlovet. Tror det är mindre än 2 månader. Kan nu tänka er det???? 
Om ungefär två månader så är det äntligen sommarlov. Och efter sommarlovet så börjat jag i 3:an. De tycker jag är helt galet. Kan inte riktigt greppa det, känner mig inte så stor att jag ska börja i 3:an i höst. Galet är vad de är. 

Bild från weheartit  

Söndag: hemgång, familjen tajkon och mysig middag

Nu är det dags för avgång och hemgång  hemåt. Jag tar farväl och tackar Borgafjäll för denna vecka. Så mycket sol och skön skidåkning (bokläsning) i backen. Har läst mer än åkt skidor om jag ska vara ärlig. Men men, de var har varit super mysigt. Trotts att det har varit väldigt VÄLDIGT mycket tjafs och bråk mellan oss syskon konstant så har det varit bra överlag. Det kunde ha varit mycket bättre om vi inte tjafsade så mycket som vi har gjort. 

Höjd punkten på denna vecka är igår kväll. Då vi gick ut och åt pizza 🍕 och hade det mysigt. Efter maten så va vi med på quiz som hade anordnats på restaurang. Väldigt roligt! Så mycket som jag skrattade då åt familjen tajkon (som vi då kallar oss) har jag nog aldrig skrattat. ❤️ kärlek till dem. ❤️ ❤️