Belive in yourself ❤️

Godmorgon på er! 

Trötta? Jag är galet trött. Tror jag och la mig lite sent igår, gick och la mig halv 11 ungefär och gick upp klockan kvart över 5 idag. Ögonen svider..... Men dem blir snart pigga igen. 

Just nu sitter jag på pappas jobb och har precis ätit frukost och dricker en kopp te nu. Ska snart lämna pappas jobb för att åka till skolan. 

Idag så ska vi ha ett hälsokonvent i skolan där treorna har ordnat massa med aktiviteter som vi tvåor och ettorna kommer få prova på. Taggad är jag på det. Ett utav passen som jag ska på är dans. Chockerande? Nja, not really. Men är så taggad. 


Sen efter skolan ska jag på ett möte. Är så nervös inför det mötet, ont i magen och nervös. Men jag vet att de mötet kommer gå bra men är ändå nervös (och lite rädd) 

Vill ge er en liten påminnelse om att även fast ni är rädda för något som ska hända eller som ni ska göra så gör det ändå. Efter att man har gjort den saken som man var rädd för så kommer det kännas så bra. Nervositeten och klumpen i magen kommer vara borta. Va stolt när du har gjort den saken och klarat den. 

Och om du inte klarat det så har du ändå försökt. Ni får inte glömma att det är bättre att försöka och sen misslyckas än att inte göra det alls. 

Så ta på er modighets capen nästa gång som du är rädd för något. Du klarar det galant fina du. Tro på dig själv så kommer allt att gå bra 👍🏻 ❤️

#HappiChallenge 

1 Amanda Jona [SPONTAN]:

skriven

Du ska nog se att mötet kommer gå strålande, heja dig!

Svar: Tack ❤️ för peppen ✨
Amanda Wester

Kommentera här: