Life uptade!

Mina läsare, just nu så går det verkligen inte bra för mig att uppdatera här på bloggen,haha. Jag vet att jag har sagt att jag ska bättra mig och att jag har fått tillbaka motivationen och inspirationen till att blogga. Ja ni ser ju hur det gick.........jag har inte riktigt fått tillbaka inspirationen eller motivationen än. Men jaja, haha. Men jag tänkte uppdatera er lite sen sist som jag bloggade. Sista inlägget jag la upp var för 6 dagar sedan, sen dess så har jag börjat i skolan, 3:an, omg. Känns så sjukt konstigt att ha börjat i trean, det känns fortfarande som om jag går i 2:an. Men nej, nu är man störst på skolan, sjukt. Men otroligt roligt. Dem ämnena som jag ska detta år kommer bli så roliga, som till exempel kommunikation.Det ska bli så roligt att läsa det och att få lära sig mer om hur vi människor kommuniserar med varandra. Super spännande.
 
Jag har även varit på två konserter på grönan. Denna vecka så har jag varit på grönan både onsdag och torsdag. I onsdags så spelade little jinder, så otroligt bra. Jag brukar inte lyssna på henne , men den konserten va magisk. Som jag sa till Elin som jag var med då " allt blir bättre live".  Bilder från kvälllen kommer i ett annat inlägg :)
Dagen efter så var det dags fö gönan igen, men då var det 5 seconds of summer som spelade. Den konserten......jag saknar ord. Jag kan inte riktigt fatta att jag har sett dem. Jag har lyssnat på dem hela fredagen, can´t get enough of them. Inlägg från torsdags konserten kommer också komma snart.
 
 
 
Det va ungefär min vecka. Idag så vaknade jag vid 11 ungefär, en kompis sov hos mig, vilket var väldigt roligt. Vi klev upp från sängen vis typ halv 1 och sen åt vi frukost/ lunch, haha. Så typiskt oss. Sen så lämnade jag av henne vid bussen, gick hem, kollade tv och har nu för ett tag sedan tränat lite. Väldigt skönt, men jobbigt. Känner att jag vill komma igång igen, har inte tränat något alls under sommaren och den veckan som kommer så startar dansen igen. Vilket ska bli super kul, tagga tagga tagga!
 

Två saker som händer detta år

 
 
Tarifa. I vinter så åker jag och min familj till Tarifa då pappa fyller 50. Vi kommer vara borta i 5 dagar och bara ta det lungt. Jag längtar så mycket, det ska bli så skönt att fara iväg till ett varmare ställe mitt i det kalla.
 
 
Jag fyller 18 år. Det är så galet. Kan inte fatta det, så sjukt. Känner mig fortfarande så liten. Men längtar så mycket faktiskt. Det känns så sjukt att man blir myndig och får ta körkort. Helt galet.
 
 
Bilder från we heart it 

Varför jag älskar att läsa böcker

 
Som jag har nämnt förut så älskar jag att läsa böcker. Det är en speciell känsla att få sitta ner på en lugn plats och fysiskt få hålla i en bok och läsa.
 
Att få sugas in i en helt annan värld och bara glömma bort allt annat är bland det bästa som finns. Det bästa som finns när det gäller böcker är när man hittar en bok som man verkligen inte kan lägga ner, för att den är så spännande och man är så inne i berättelsen. Utan man vill bara fortsätta läsa och vara kvar i böckernas värld.
 
 
Böcker är något som jag inte kan leva utan. Jag bär alltid med mig en bok i min väska vart jag än går. Detta år har jag läst 14 böcker och mitt mål är 20. Jag tror att jag kommer att uppnå mitt mål detta år.
 
Det finns så mycket i böcker som jag älskar. Så som citat, kloka ord, lyckliga slut, fina relationer, spännande händelser och mer.
 
Ni som läser böcker, vad är det ni gillar med att läsa?