En dag i täby tsm med en riktig go vän

Goa människor, hoppas att eran måndag har varit bra!
Min sportlovs måndag har bara varit bra, full med skratt och lite shopping. Jag va i Täby cenrum idag tillsammans med Elin.Det va väldigt trevligt kan jag säga. Hittade några saker som jag köpte, men det finns fortfarande några saker som jag vill ha som jag ska köpa imorgon på täby. Ska nämligen dit imorgon igen fast med en annan kompis. Det ska bli trevligt det med. Men tänkte visa er lite bilder från idag, när jag är inne i prov rummen och provar massor med kläder ;)
 
 
Här provar jag en galet snygg hatt inne på Cubus, får lite country känsla när jag ser den. Passade bra och inte så dyr. Men är lite tveksam på den, ska jag köpa elelr inte?? hmm, får ta och klura på den.
 
 
På Åhlens hittade jag denna sjömans keps (?). Har länge velat haft en sådan men inte köpt en. Pga att jag har varit lite feg för att köpa den och sedan använda den men också för att jag har tyckt att jag inte har passat i den. Men nu med glasögonen så är jag fast att jag ska ha den. Tycker den är galet snygg.
 
 
När man känner sig prydlig så måste man ta ett ort i varje spegel som man går förbi, eller hur?? Här är jag inne på BikBok och provar tröjor. Två tröjor fick följa med mig hem från bikbok, super söta. Bild på det jag köpte idag och på det som jag köper imorgon ( förmodligen) kommer
 
Hur fin är inte denna kjol??? Galet fin, enligt mig.Har länge velat ha en sådan kjol med mocka imitation och som har knappar i fram. Så snyggt. Denna fina kjol finns inne på H&M, fyndade din för 75 pix. Galet bra pris.
 
 
Vi gick in i en inrednings affär och blev kära i allt. Drömde oss bort till att ha en egen lägenhet och att få inreda den själv. Kan ni tänka er vad drömmigt och få köpa massor md inrednings saker till sitt hem. Där man då får bestämma hur det ska se ut helt själv. Så taggad på det, men vet hur mycket min plånbok inte kommer tycka om det. Denna spegel hittade vi och kände att vi bara måste klicka några kort. Denna tjej asså, så underbar hon är. Hade verkligen en trevlig dag med henne.
Mycket snickesnack om killar, flytta hemifrån och allt annat som finns mellan himmel och jord.
 
 
Denna snapen  på mig la elin ut på min my story. Denna dag var super bra. Så skönt att få träffa henne och prata ut och bar umgås medans man strosar runt i affärer.  Då blir det täby imorgon igen med en annan go vän. Tänka sig vad glad man är som har så underbart fina vänner omrking sig ♥
 

Nya böcker till mitt lilla bibliotek #2

 
Bokmalen har slagit till igen - de vill säga jag. Igår började nämligen BOKREAN på bland annat bokus och akademibokhandeln. Efter skolan idag så slank jag och en vän in på akademibokhandeln fär att spana på rean. Hade kunnat köpa så många böcker. Men var ju då tvungen att dra i bromsen och hejda mig lite , hehe. Men jag fick med mig 5 böcker hem. Vilket jag vart nöjd över, så här är mina 5 nya bok köp ↓↓↓
 
 
Första boken heter Jag ger dig solen  och är skriven av Jandy Nelson. Baksidan lyder så här:
 
" Noah och Jude är tvilingar, bästa vänner, och olika som natt och dag. han vill hellre måla av världen i sitt skissblock än att leva i den, medan hon kastar sig ut i de högsta vågorna tillsammans med surfkillarna. Alla ill vara Judes vän, ingen vill vara Noahs. Tills Brian dyker upp, Brian som samlar på meteorier och får Noahs kropp att vibrera. Men så inträffar det otänkbara- en tragedi som slår tvillingarnas liv i spillror. Och allt förändras.
 
Tre år senare pratar tvillingarna inte längre med varandra. Noah har slutat måla och Jude har blivit en ensamvarg. Hon försöker ställa allt som gått fel till rätta, vilket sammanför henne med en exentrisk skulptör och en kille med världens snedaste leende. Och tvillingarnas liv vänds upp och ner, igen."
 
Såå spännande. Ser framemot att läsa den.
 
 
I varje ögonblick är vi fortfarande vid liv är skriven av Tom Malmquist.
 
" Tom och Karin väntar sitt första barn när Karin plötsligt insjuknar och måste föras till sjukhus. Barnet tas ut med kejsarsnitt och som i en mardröm springer Tom i kulverterna under karolinska sjukhuset, mellan intensivvårdsavdelingen och Neonatalen; mellan liv och död. När han återvänder hem är det utan Karin, ensam med ett spädbarn och en chockartad sorg. Några månader senare dör också hans egna pappa, som han hela sitt liv haft ett komplicerat förhållande ill. "
 
Jag vet att denna bok har några bloggar läst, bland annat Flora Wikström ( tror jag). Den har iallafall fått bra recensioner och den verkar hur spännande som helst.
 
 
Vi är alla helt utom oss skriven av Karen Joy Fowler.
 
" Som barn pratade Rosemary oavbrutet. Så mycket att hennes pappa bad henne pappa bad henne i historians mitt vare gång hon ville berätta något. Nu har Rosemary börjat på universitetet och hon pratar inte länge oavbrutet. Minst av allt patar hon im sin familj. Hon växte upp med två syskon: Lowell och Fern. Båda djupt älskade och båda numera försvunna ur hennes liv. Någonting hände som lämnade familjen i spillror. Sedan dess är Lowell på flykt, deras en gång så levnadsglada mamma är en skugga av sitt forna jag och hennes pappa likaså. Och Fern, Rosemarys älskade syster, vad hände med henne? Ingen av dem hade kunnar föreställa sig hur Ferns öde skulle påverka dem. Då, nu och föralltid."
 
Om jag ska vara ärlig så läste jag bara halva baksidan. Det tog mig halva baksidan att bli fast i denna bok. Så spännande.
 
 
Glöm mig skriven av Alex Schulman
 
" Sökandet efter försoning.  Alex är påväg till barndomstorpet i Värmland för att hämta hem sin mamma, som stängt in sig på ett rum och druckit flera dagar i sträck. I hemlighet har han redan kontaktat ett behandlingshem för alkoholister. Han när ett hopp, för någonstans djupt inom honom finns ljusa minnen. Minnen av en kärleksfull och närvarande mamma. Vad var det egentligen som gick fel mellan dem?"
 
Har länge tänkt att köpa denna bok, och äntligen så har jag gjort det. Ska bli kul att läsa hur han hade det som liten.
 
 
Allt jag inte minns skriven av Jonas Hassen Khemiri
 
"Folk säger att Samuel och Ladie var självsfränder, att deras kärlekshistoria var helt jävla magisk, att dem var menade för varandra. Folk säger att Samuel gjorde det för att hämnas, för att han var svartsjuk, för att han ville tvinga Ladie att minnas honom. Folk säger att det aldrig hade hänt om inte Vandad hade blandat sig i, att det var Vandads fel, att Vandad gjorde vad som helst för pengar."
 
Lite oklar beskrivning tycker jag, men den verkar ändå spännande. Jag har hört bra rekomendationer om denna bok också. Så ska bli galet roligt att läsa denna bok och sedan alla andra böcker.
 
Vilken bok tycker då verkar mest spännande och vilken vart du sugen på att läsa??
 
Visa fler inlägg