Some times i like to skip the alarm

Hej på er gullhjärtan! 

Hur har ni det? Jag själv har det rätt så bra.  Fortfarande ont i knät och trött men annars mår jag bra.  Sitter på bussen påväg hem nu,  denna dag har känts rätt seg.  Började med att jag försov mig imorse.  Ojda,  haha. Men så kan det gå om man går och lägger sig sent dagen innan.  

Veckans planer ser ut som så att:Tisdag: jobba 

Onsdag: träna efter skolan

Torsdag: ta det lugnt,  plugga lite och göra klart en uppgift. 

Fredag: En kompis kanske ska sova hos mig så ska vi ha en mys kväll.  Annars så blir det en mys kväll med syskonen,  kanske hyr en film och äter något gott. 

Lördag: inget speciellt inplanerat.  Bara chilla och ta det lugnt. 

Söndag: Jobba och fixa inför vecka 6 (?) ,  skriva några i lägg kanske.

Vecka 4: Skadat knä, bra musik, god fika

 
Något jag gjort denna vecka som var planerat: Hmm, ja jag åkte till sätra för att ta foto och intervjua människor inför ett skolarbete.
 
Något som du gjorde som inte var planerat: Skadade mitt vänstra knät, tog en fredags fika så där spontant med en kär vän, ätit godis hela veckan. Jag skojjar verkligen inte, varje dag har jag köpt godis och ätit. Inte bra men gott var det.
 
 
Något nytt du gjort denna vecka: Idag hade jag min första dans lektion för Street teens, vilket var väldigt roligt.
 
Veckans upptäckt:Denna vecka så har det släppts så mycket nya bra låtar, som Hov1´s Gråzon , Zara larssons So Good , stiftelsens album.
 
Ett tips från denna veckan:
 
 
Godaste maten jag ätit: Minns knappt vad jag har ätit denna veckan. Men idag åt jag ris och Qourn(?) fileér vilket var super gott det år jag till lunch.
 
Veckas självis:
 
 B
Veckans känsla: Denna vecka har varit bra, rätt så lugn. Lite blandade känslor faktiskt, irritation, glädje, lycka, det var varit lite tårar ( glädje tårar som tur var).
 

- 7 favoritbilder från mitt arkriv -

 
Detta var i höstas då jag gick en liten promenad till affären för att köpa frukost. Kameran följde med och det togs några kort med den. Bland annat denna ↑ bilden. Jag hade vart och handlat och var påväg hem. Stannade vid ett övergångsställe och tog ett snabbt foto på detta träd med underbart gula blad. Fin kontrast, gula löv och rött hus.
 
 
Denna bild är jag riktigt stolt över att jag har tagit. Tycker att den är så fruktansvärt fin. Det var sommaren 2016 då jag och familjen var och hälsade på farmor och farfar i ett fint hus på Öland. Väldigt mysigt var det, farmors vanilj bullar är dem godaste.
 
 
Här hade jag nyligen klippt mitt hår kort. Var tvingen att ha en liten fotot stund för mig själv för att visa hur underbart snygg jag känner mig i min nya frisyr.
 
 
Hahah, denna bild får mig att skratta så mycket. Jag skulle posa framför kameran som min fina syster håller i. Jag ska då ställa mig i en posé , men på något sätt så går det lite snett. Helt plötsligt så ser det ut som om jag ska göra en elefant snabel (?) hahaha. Vet inte riktigt hur det gick till men ja, ni ser ju. Det vart lite skratt efteråt. Hahahha.Härlig sommar bild.
 
 
 
 
Här blir det två citat som jag hittade i arkivet. Båda är ner sparade från We heart it. Dessa citat är så bra(iga).
 
 
Ytterligare en bild från sommaren 2016. Ett litet kvälls dopp är på g här. Jag och mina syskon hade cyklat till stranden i öland för att ta ett littet dopp innan mörkret hade lagt sig och kvälls kylan kom.
 
 
Detta är från vintern 2016. Vi va på säsongens sista back öppets dag. Vi grillade kött ( va ej vegetarian då) lök och drack cola. Mycket gott.