- 7 favoritbilder från mitt arkriv -

 
Detta var i höstas då jag gick en liten promenad till affären för att köpa frukost. Kameran följde med och det togs några kort med den. Bland annat denna ↑ bilden. Jag hade vart och handlat och var påväg hem. Stannade vid ett övergångsställe och tog ett snabbt foto på detta träd med underbart gula blad. Fin kontrast, gula löv och rött hus.
 
 
Denna bild är jag riktigt stolt över att jag har tagit. Tycker att den är så fruktansvärt fin. Det var sommaren 2016 då jag och familjen var och hälsade på farmor och farfar i ett fint hus på Öland. Väldigt mysigt var det, farmors vanilj bullar är dem godaste.
 
 
Här hade jag nyligen klippt mitt hår kort. Var tvingen att ha en liten fotot stund för mig själv för att visa hur underbart snygg jag känner mig i min nya frisyr.
 
 
Hahah, denna bild får mig att skratta så mycket. Jag skulle posa framför kameran som min fina syster håller i. Jag ska då ställa mig i en posé , men på något sätt så går det lite snett. Helt plötsligt så ser det ut som om jag ska göra en elefant snabel (?) hahaha. Vet inte riktigt hur det gick till men ja, ni ser ju. Det vart lite skratt efteråt. Hahahha.Härlig sommar bild.
 
 
 
 
Här blir det två citat som jag hittade i arkivet. Båda är ner sparade från We heart it. Dessa citat är så bra(iga).
 
 
Ytterligare en bild från sommaren 2016. Ett litet kvälls dopp är på g här. Jag och mina syskon hade cyklat till stranden i öland för att ta ett littet dopp innan mörkret hade lagt sig och kvälls kylan kom.
 
 
Detta är från vintern 2016. Vi va på säsongens sista back öppets dag. Vi grillade kött ( va ej vegetarian då) lök och drack cola. Mycket gott.
1 Anonym:

skriven

Vilka Nice bilder. 👍 😊 🌟

Svar: tack så mycket <3
Amanda Wester

Kommentera här: