- För mycket tankar i huvudet om allt och inget -

Nu sitter jag här i min säng ännu en gång och kan inte sova. Klockan är snart 02.00 på morgonen och jag kan inte sova. Fy fy, detta är så galet frustrerande. Jag vill sova för att jag har massor som jag har tänkt att jag ska göra senare idag. Så som att: Läsa, försöka hinna klart med Lottas 18 års present ( bilder på den idén kommer senare), städa rummet, fota en massa massa bilder till både instagram och till bloggen. Ja ni ser ju vad mycket som jag har i tankarna att jag ska försöka hinna med idag. Men det går ju inge vidare när jag inte kan sova.
 
Tankarna bara snurrar i huvudet och jag vet inte hur jag ska få stop på dem. Det är som en tornado i huvudet som bara snurrar runt runt, en tornado full med tankar. Har lite smått ont i huvudet och är hungrig också. Ja ni hör ju vilka jäkla problem jag har nu, haha. Är även sugen på godis, framför allt lakrits.
 
 
Jag vet inte om det är bara jag men varje kväll när jag ska gå och sova så har jag en tornado i huvudet full med tankar. Tankar som: detta skulle jag vilja köpa och ha i mitt rum , till tankar som handlar om framtiden eller de förflutna. Det kan vara saker som har hänt när jag var mindre som jag ångrar att jag gjorde eller sa. Som egentligen jag aldrig kan göra ogjort och som jag inte borde ligga och tänka på och analysera  just den händelsen.
 
Det är så typsiskt att när man lägger sig i sängen och har just lagt i från sig mobilen och boken som man har läst. Då börjar tankarna spinna i 180 km/h. Så fort man slutar tänka på något så börjar man tänka på något annat. Varför är det så? Varför kan man bara inte få lägga sig ner i sängen utan att några tankar ska ploppa upp en efter en med helt oväsentliga saker? Det mina kära läsare är en väldigt bra fråga.
 
 
 
 
 

-Nu är blogg pausen över och jag är tillbaka -

Hallå era finisar!
Kan ni tänka er att nu har jag bestämmt att blogg pausen är över. Jag känner att nu vill jag blogga igen, även fast jag inte har så mycket inspiration fortfarande men jag känner att nu fasiken vill jag blogga igen. Vad har jag gjort dessa dagar då jag har tagit en paus?
 
Jag har faktiskt inte gjort så mycket. Har mesta delen spenderat min tid i sängen eller i min lilla kojja som jag och min syrra nyggde i mitt rum. Jag har då läst,kollat film och youtube. Det är typ de jag har gjort. Inget speciellt, bara tagit det lungt. Jag har träffat Elin och Lotta också. Men inte så mycket annat. Vilket jag tycker är skönt, man behöver inte fara och flänga varje dag och hela tiden. Det kan vara skönt att bara ta det lungt.
 
 
 
Kan ni tänka er att det redan är Midsommar imorgon? Såå mysigt det ska bli imorgon. Vad är era midsommar traditioner? Brukar ni plocka 7 olika blommor och sedan lägga dem under kudden? Brukar ni dans kring midsommar stången?
 
Jag vet inte hur länge sedan det var som jag och mina syskon dansade kring en midsommar stång.Jag kanske var 8-9 år. Så det var ändå 9 år sedan som jag gjorde det. Haha, tänka sig vad tiden går fort.
 
 

En sån där paus igen....

Mina vänner,
än en gång så har jag tappat lusten att blogga. Jag vet inte vad jag ska blogga om, vad ni vill läsa och jag har ingen inspiration. Jag vill blogga, jag vill ge ut nya inlägg varje dag men det känns så........oinspirerande. Jag vet inte hur jag ska beskriva det, men jag har helt enkelt tappat inspirationen till att blogga. Jag har massor med inläggs idéer och tankar men det känns som att allt är tråkigt att skriva om.
 
Det är samma sak när det kommer till fotandet. Jag vill fota mycket, vill fota hela tiden. MEN jag vet inte vad jag vill fota och jag vet inte hur jag ka fota. Just nu så känns allting tråkigt. Har ingen inspiration alls. Och jag vet inte hur jag ska få den heller.
 
Så jag tror att jag tar en liten blogg paus tills inspirationen och drivet att blogga igen kommer tillbaka. För just nu så känns det lite meningslöst, jag går in på blogg portalen varje dag och vill skriva något men det tar liksom stop. Jag vet inte vad jag ska skriva. Och det känns inte kul att pressa sig själv till att man måste skriva något bara för att. Vill då hellre skriva inlägg som ger positivitet och får andra att bli peppade.
 
Så jag avslutar med att säga att vi hörs tills vidare kära ni!