- När man ligger i sängen och kollar på youtube -

 
Vad gör man när man ligger i sängen och är sjuk och hostar som en tok? Jo,man kollar på youtube så klart. Jag har legat och kollat på Janni Delér ett tag nu och får riktiga sommar feelings av hennes videos.
 
 
I mean just look at this ↑ sommar känslor til max man får av denna video.
 
Längtar så till sommaren. Som jag har nämnt tidigare så har jag mycket bra planer för denna sommaren. Vilket gör att jag blir ännu mer taggad på värme och sol.

Tisdag 28 mars

 
 
Dagen gar spederats hemma då jag fortfarande är sjuk men jag kan med glädje säga att jag börjar bli frisk. Hostar lite bara men annars känner jag mig mycket piggare och känner hur energin fylls på hela tiden. Vill bara gå ut och sitta i solen och äta glass. Men nu så ska det fina vädret fara iväg ett litet tag hörde jag. Det kommer komma snö imorgon och så blir det kallt igen. Wehoo........eller inte. Kan inte den "riktiga" våren komma nu, Där värmen kommer, solen är framme och blommorna börjar blomma i full fart. Men icke den våren vi alla drömmer om är inte här än på ett tag.Tråkigt det, men det gör bara längtan efter den våren vi vill ha mycket större.
 
Men det känns skönt att man börjar bli frisk, har bara legat i sängen eller i soffan och kollat på film. Sen har jag sovit och kollat lite bloggar. Snart är jag på benen igen och är redo att möta världen utanför huset igen :)

Fortfarande sjuk men på bättringsvägen

 
Hejsan!
Länge sedan som vi hördes vid här på bloggen. Men det är näligen efter senaste inlägget där jag skrev att jag kände mig lite dålig osv. Efter det så vart jag bara sämre och sämre.Jag har legat till sängs sen i fredags (då jag var hemma från praktiken). Hela helgen har jag sovit så mycket jag har kunnit, slö tittat på tv, druckit saft, ni vet sådana saker som man orkar göra när man är sjuk. Just nu så mår jag lite bättre men inte helt 100%. Har fortfarande ont i halsen och en elak hosta. Så det blr en hemma dag för mig idag och imorgon.
 
Känner bara att nu vill jag bli frisk. Vill kunna dansa, vara ute, kunna prata utan att jag tappar rösten emellan åt, vill till och med till praktiken och till skolan. Vill inte vara hemma och vara sjuk. Vill vara frisk nu. Så ska ta och äta mycket C- vitaminer i form av apelsiner och bara vila, vila, vila.
 
Hur mår ni för tillfället om jag får fråga? har ni hållt er friska?