Morgondagen planer för en ledig onsdag ☀️

Imorgon är jag ledig. Vilket är otroligt skönt (är ledig varje onsdag då jag inte har några lektioner den dagen). Planerna för imorgon är faktiskt ganska många. planerar att få en hel del gjort så ska försöka ta mig upp vid 08-08.30 för att sen äta frukost och starta dagen. Planerna i detaljerad form ser ut som sådan: 

- Tvätta upp ALL tvätt
- Sätta ihop nya byrån (😍) 
- Samt fota processen av att sätta ihop byrån 
- Måla fönster karmen till bokhyllan ( bild kommer på vad jag menar med detta
- Sätta upp hyllorna
- Fixa "klart" rummet (känns som att det aldrig blir klart då jag gör om så ofta
- Skriva klart Pm:et
- Läsa Eleanor och Park
-  Gå till H&M och Åhléns för att kolla på smycken ( vill ha mer basic smycken aka. Vardags smycken ) 
- Ta en foto promenad ( då jag planerar att inte bada imorgon, men vill ändå röra på mig istället för att bara vara hemma) 
- Börja koreografera Hips don't lie och Michael Jackson medley (till dansterminen som börjar nästa vecka)

Mycket ska bli gjort inom loppet av en dag. Men får se vad jag hinner och om det är något jag inte hinner så får jag ta det en annan dag. Inte hela världen om jag inte hinner allt. Dock så hade det varit väldigt bra att få istort sätt allt gjort.

 Nu så ska jag ta och läsa lite ur Eleanor och Park och sen ska jag sova. Sov gott så hörs vi imorgon ☀️

En lugn lördag

 
Tarifa 2017, tagen av mig
 
God kväll!
 
Hoppas att denna lördagen har varit bra för er oh att ni får en fin fortsatt kväll vad ni än må göra. Idag så har jag inte gjort mycket alls. Sovit ut till klockan 10 imorse, riktigt skönt. De var ett tag sedan som jag gjorde det och verkligen sov tills jag vaknade. Typ hela jullovet hade jag klockan på ringning just för att jag inte skulle vrida dygnen allt för mycket. 
 
Men förutom att ha sovit ut idag så har jag även börjat städa lite i rummet samt tvättat en maskin. Tanken var att jag skulle ha gjort rätt mycket idag men så vart det inte. Då jag hamnade framför datorn istället och har i stort sätt suttit där hela dagen. Lite irriterad på mig själv att jag har suttit med skärmen framför ansiktet i stort sätt hela dagen.Då jag bryter mot mitt nyårs mål som var att inte sitta så mycket framför skärmen dvs. framför datorn, paddan och mobilen. 
 
Men tänker att det målet är något som jag inte bara kan uppnå på en dag. Då skärmen är som en drog. Man blir ju beroende av att sitta och söka på nätet. Man kollar på youtube på klipp efter klipp efter klipp. Helt plörsligt så har det gått 4 timmar av dagen. Så detta mål kommer jag få jobba med under hela året på att försöka minska. 
 
Nu ska jag kolla lite mer på P3 GULD och sen ska jag borta tänderna och sen lägga mig och läsa ur Stanna.
Tack för mig, God natt! 

Late night reading....


Stanna av flora Wikström. Hittils så bra. Har läst 70 sidor på pricken sen jag började igår  och ska nu försöka hinna läsa några sidor till innan mina ögon faller pladask. Sov gott! 
Visa fler inlägg