Ett söndags hallå

 
Söndag idag. Hur mår ni alla?
Själv är det bara bra, sitter i skrivande stund i köket vid köksön och har en kopp kaffe med socker och mjölk i bredvid mig. Dagen har inte bestått av så mycket sysslor,har tvättat - att bero på det så måste jag gå och hänga den tvätten om jag tvättade för 4 timar sedan. Upps! 😅

När dagarna slutar med dåligt humör.

 
Dem senate timmarna idag har jag varit på ett dåligt humör. Något hände, vad vet jag inte. Men allt har kännts så tråkigt och bara så jobbigt. Det värsta man kan göra när man är på ett dåligt humör är att vara ensamen för då kommer alla tankar till en. Tankar om allt möjligt som man bara blir på dåligare humör av. Jag försöker att tänka på vad jag kan göra för att göra mig glad igen, men nu har jag ingen lust till att göra något alls och inte prata med någon. Men ändå så vill jag bara prata ut med någon. Ventilera tankarna och bara spill the tea. Vill gråta floder men ändå skratta så högt så tårarna rinner av glädje. Vill prata om allt med någon men vill även bara bli lämnad ifred. Så mycket som bara känns fel men så mycket som bara känns rätt. Tankarna om att jag snart tar studenten om mindre än en månad och att jag ska börja jobba och komma ut i vuxen världen med all dess ansvar börjar att komma mer och mer. När jag tänker på de, fylls jag av alla känslor på en gång. Vill inte att detta ska ta slut. Men vill att detta ska bli en början på något nytt. Det dåliga humöret kan också komma med att jag är trött då jag kom hem klockan 04.00 imorse från skivan som jag var på igår. Det kan vara en utav dem största anledningarna mistänker jag. Men jag vaknade med ett bra humör då jag prata med en kär vän i telefon om en rolig händelse igår. Men sen bara sjönk humöret med tiden och nu sitter jag här i mitt rum, mitt stökiga rum med släkt lampa och en gnutta lus från mitt lilla fönter, med hörlurar och lyssnar på en balad. Wild enough- Elina. Bra låt faktikst, får mig att vilja dansa till den.Tankarna lutar mot att jag ska trippa till studion imorgon och filma en improvisations video till den låten. Vi får se, kanske länkar den här imorgon till er!
 
/ Från Amanda med dåligt humör, Puss och kram ❤

Update: Nationella, körkort och busy

 
Här sitter jag ute i halv-skugga halv-sol och njuter av dem 20 graderna och pluggar inför körkortet. Det känns lite overkligt att skriva det att man pluggar till körkortet. Jag menar jag tar snart studenten snart, det är ungefär en månad kvar av gymnasie tiden och sen börjar man jobba. Hur galet är inte det? Såå galet men det ska bli super kul.
 
 
Idag började jag vid 08:30 och då hade vi Nationella i svenska, inte det roligaste kan jag säga. Men jag tycker att det gick riktigt bra. det kändes bra när jag lämnade in vid 10:30 och tänker att det är det som räknas. Jag gjorde mitt bästa och mer kan man inte göra. Eller hur? 😉 Sen får vi se vad för betyg jag får på et Nationella men jag hoppas jag får E iallafall. 
 
Det var ett tag sedan jag bloggade och för er som undrar så är det mycket i skolan och jobbet nu så har inte haft tid och framför allt så har jag inte haft orken att sätta mig ner vid datorn och uppdatera här. Tyvärr. men snart är det klart och nu har jag 5 dagar ledigt så ska försöka göra några tidinställda inlägg till er så att det inte ekar tomt här något mer.
 
Vi hörs tills vidare, nu ska jag ta och fortsätta och plugga lite till sen ska jag bara ta det lungt och förberedda inför imorgon då det är studentskiva 😍
Visa fler inlägg