Det jag fann på Beyond Retro

Jag och min syster var i Stockholm i lördags och gick in på second gand butiken Beyond retro på sergelsgatan 16. Nu tänkte jag visa er vad jag hittade för saker där inne. Enjoy!
 
 
Hittade en militär jacka som jag greppade direkt. Tyckte den var så cool och tror att det är en riktig militär jacka, alltså en sådan jacka sim militärer har i USA.
 
 
En croppad-svart-addidas-liknande-tröja hittade jag också. Sitter jättebra och så fin på.
 
 
En till addidas-likande-tröja fick jag också med mig hem.Denna var i T-shirt form.
Jag har fått en dille på tjocktröjor för tillfället. Dels för att jag älskar att ha en mysig tjocktröja-lite-overzied tröja på mig men också för att det är så himla fint och snyggt att ha en tjocktröja med luva under typ en skinnjacka eller en kappa. Så det vart två styckna tjocktröjor med luva och en utan luva.
 
 
och här är baksidan på denna tröja. 
 
 
Tyckte det passade bra då jag är 99:a.
Hittade även två par Levis jeans 120 pix styck.
 
 
 

Ledig måndag

 
Sitter just nu i matsalen på min lediga dag och dricker kaffe och äter havregurt medans jag sitter och kollar på Friends, det var en kollega till mig på jobbet som rekommenderade att jag skulle kolla på den serien. Och det är jag glad att hon gjorde, en sådan mysig serie. Jag ska alldes strax till tandläkaren, hoppas inga hål finnes.
 

Dagen i bilder

Nu är jag och systern hemkommna från Stockholm och är någtot rikare på kläder och något fattigare i pengar. Men vad gör det om 100 år?
Jag hittade några riktigt bra plagg mest tröjor men även två par jeans. Tänkte fota dem imorgon och visa er i dagsljuset. Men nu kommer några bilder som jag tog under dagens gång.
 
 
Såhär såg jag ut idag: Mormors gamla kappa //  Vantar och halsduk // Midjeväska från Carin Wester // Mormors gamla mörkgröna kostymbyxor  // Svarta vans skor
 
 
Här satt jag och systern på bussen med lite gosaker. Jag med vatten och en råa bar med smak av äpple och kanel, gott kan jag säga er. Systern tog  en aloe vera dryck med passion smak.
 
 
Inne på beyond retro fotade jag inget, det var otroligt mycket folk och varmt. Det fanns så mycket kläder så man visste inte vart man skulle kolla. Men vi kom ut med två stora påsar.
 
 
Innan vi åkte hem köpte vi en chai latte till mig och en ice latte caramel till Ida, dem och en påse gifflar mumsade vi på under bussresan hem.
 
 
Ida tog några bilder på mig när vi satt vid tekniska och väntade på att våran buss skulle komma.
 
 
Hon tog bilder på mig och jag och bilder på henne 💖
 
 
Kolla vilken fin syster jag har 😍 älskar henne så mycket trotts att vi bilr osams ibland