Min söndag

 
Jag vakade vid 8.30 då gick jag upp, sa hejdå till mamma som skulle iväg och jobba och satte mig vid datorn och slog på en serie. Jag har kollat på Once Upon A Time mestadelen idag. Min att göra lista för dagen var riklig med saker att göra. Men har hitills gjort 3 av 8 saker. Men ja, nästan fyra saker. Håller fortfarande på och tvättar.  Tänkte ta med er genom min dag och visa vad det är jag har gjort en solig söndag som denna.
 
 
Det första jag chekade av på listan var att gå och handla. Det vart lite grann och gud vad tungt det vart. 
 
 
Påminn mig att aldrig ha klackar när man ska GÅ och handla. Har sällan klackar och det är det dummaste jag valde idag att ta mina klackar när jag skulle gå och handla. Fick så ont i fötterna och sen så vart det sååå tungt med alla varor i väskan. Det var inte en smart ide alls.
 
 
Lite bilder på det jag köpte idag 😄
 
 
En lite outfit bild 🙂
 
 
Kan vi bara prata om hur fint väder det var idag? Soligt och 7 grader varmt 😍 Jag håller verkligen tummarna på att värmen och det soliga vädret stannar kvar.
 
 
Såå fint när solens strålar letar sig in genom fönstrena och nuddar väggar 😍🙏
 
 
Kollade även på Pretty Little Liars. Kollar om säsong 7 och drack en Celsius.
 
 
När jag var och handlade så såg jag citronerna i fruktavdelningen så jag fick ideén att baka citronpaj.
 
 
Fram med alla ingredienser. Receptet jag använde hittar ni HÄR 
 
 
Medans kakan stod i ugnen så gjorde jag kaffe och hade i denna I kaffe soya dryck. Vart super gott. Jag ville ta ett fint foto där jag hällde i drycken i kaffe koppen. Men det första jag gjorde var att spilla 😆 Men dem andra bilderna vart fina tycker jag.
 
 
 
Min tanke var att sätta mig på ute trappan och njuta av kakan och kaffet i solen. Men kakan hann inte bli klar i tid och solen gick ner bakom trädtopparna.
 
 
Fint var det iallafall 😊
 
 
Kan meddela att kakan vart väldigt sur. Jag hade i en hel- rätt stor citron med både dess skal och saft. Hade någ räkt med bara skalet. Försökte kompensera upp det sura i kakan med vanilj grädde. Men det vart väldigt surt ändå. Men då vet jag hur jag ska göra nästa gång 😉
 
Och nu har så har jag suttit framför datorn ett bra tag och bara slö kollat på netflix, youtube och diverse bloggar. Nu ska jag stoppa in en pizza i ugnen och sen hänga tvätten min. 
 
Hoppas ni har haft en bra och solig söndag! Hade Hej! 😄
 
0 kommentarer