Söndag: strålande sol, country musik och 5h bilresa

Godmorgon ☀️ 

Eller jag har varit uppe ett tag nu men ja. Idag är det söndag, vilket betyder att för oss som går i skolan i Stockholm har sin näst sista lovdag idag. Måndagen är en röd dag då vi får en extra ledig dag. Men för min del så har jag en till veckas "lov" som sagt. 

Sitter just nu i bilen och har country musik i hörlurarna, om ni vill lyssna på en riktigt bra country artist så lyssna på Dierks Bentley och lyssna på hans album Black ✨ så otroligt bra. 

Detta lila hus där vi övernattade igår lämnade vi för drygt en timma sedan. Det va så mysigt. Men.... Sängarna dock. Va inte dem bekvämaste, dem va lite för hårda. Men dem funkade att sova i, i en natt. Det va verkligen ett härligt väder att vakna till. Strålande sol. Härligt härligt ☀️


Nu har vi 5 h bilresa till sen är vi framme i Borgafjäll. Har aldrig varit där så ska bli kul att få se den fina naturen ( som man kan se på bilder om man söker på Google) och sen få åka i backarna. Längtar!!! 

För att se mer bilder/videos på den fina naturen längst vägkanten så klicka er in på min Instagram Amanda_Wester och kolla insta stories ✨❤️ 

0 kommentarer