Onsdag: Startade dagen med salsa, lektion med ett tufft ämne, danskväll

Bild från Borgafjäll

Hej på er!

Hoppas att ni alla mår bra, jag mår fantastiskt bra om jag får säga det så. Vill bara säga ursäkta för fruktansvärt dåligt uppdaterande här på bloggen.Men det är så att nu när skolan är igång så glömmer jag lite bort bloggen, jag har träningar och jobbet nästan varje dag efter skolan. Det kommer inte bli så super mycket bättre heller då det är genrep och shower med dansen om ungefär 2 veckor. Då kommer jag ha ull upp en hel vecka och behöver bara fokusera på dansen den veckan då. Men sen efter det, då kommer det bli bättre.

 Startade dagen idag med att komma till skolan , till första lektionen  som då var dans där läraren säger att vi ska dansa salsa nu och framöver. Jag sken upp som en sol av glädje. OMG vad jag älskar att dansa salsa, känner hur kroppen bara rör sig till musiken direkt och hur höfterna bara rullar. Underbart underbart va det. Så fick helt enkelt starta dagen med att dansa salsa. Magiskt, nu så har hela dagen varit underbar.

Andra lektionen var Hälsopedagogik och den var super intressant men lite jobbig. Dagens lektion handlade om Psykisk ohälsa och då tog vi upp ämnet självmord. Vi såg ett klipp där grundaren av hemsidan aldrig ensam som då är Charlie Eriksson var med på nyhets morgon. Väldigt intressant men ändå extremt tråkigt att det är människor som tar självmord ♥

Nu sitter jag hemma i köket oh ska äta lite. sen ska jag ta A-traktorn ( mini bil som går i 30 km/h) till studion då jag ska jobba och träna hela kvällen. 3 dans pass efter varann. Huhh, det kommer förmodligen bli svettigt, hahah.Men är galet taggad.

1 kommentar