En dag i täby tsm med en riktig go vän

Goa människor, hoppas att eran måndag har varit bra!
Min sportlovs måndag har bara varit bra, full med skratt och lite shopping. Jag va i Täby cenrum idag tillsammans med Elin.Det va väldigt trevligt kan jag säga. Hittade några saker som jag köpte, men det finns fortfarande några saker som jag vill ha som jag ska köpa imorgon på täby. Ska nämligen dit imorgon igen fast med en annan kompis. Det ska bli trevligt det med. Men tänkte visa er lite bilder från idag, när jag är inne i prov rummen och provar massor med kläder ;)
 
 
Här provar jag en galet snygg hatt inne på Cubus, får lite country känsla när jag ser den. Passade bra och inte så dyr. Men är lite tveksam på den, ska jag köpa elelr inte?? hmm, får ta och klura på den.
 
 
På Åhlens hittade jag denna sjömans keps (?). Har länge velat haft en sådan men inte köpt en. Pga att jag har varit lite feg för att köpa den och sedan använda den men också för att jag har tyckt att jag inte har passat i den. Men nu med glasögonen så är jag fast att jag ska ha den. Tycker den är galet snygg.
 
 
När man känner sig prydlig så måste man ta ett ort i varje spegel som man går förbi, eller hur?? Här är jag inne på BikBok och provar tröjor. Två tröjor fick följa med mig hem från bikbok, super söta. Bild på det jag köpte idag och på det som jag köper imorgon ( förmodligen) kommer
 
Hur fin är inte denna kjol??? Galet fin, enligt mig.Har länge velat ha en sådan kjol med mocka imitation och som har knappar i fram. Så snyggt. Denna fina kjol finns inne på H&M, fyndade din för 75 pix. Galet bra pris.
 
 
Vi gick in i en inrednings affär och blev kära i allt. Drömde oss bort till att ha en egen lägenhet och att få inreda den själv. Kan ni tänka er vad drömmigt och få köpa massor md inrednings saker till sitt hem. Där man då får bestämma hur det ska se ut helt själv. Så taggad på det, men vet hur mycket min plånbok inte kommer tycka om det. Denna spegel hittade vi och kände att vi bara måste klicka några kort. Denna tjej asså, så underbar hon är. Hade verkligen en trevlig dag med henne.
Mycket snickesnack om killar, flytta hemifrån och allt annat som finns mellan himmel och jord.
 
 
Denna snapen  på mig la elin ut på min my story. Denna dag var super bra. Så skönt att få träffa henne och prata ut och bar umgås medans man strosar runt i affärer.  Då blir det täby imorgon igen med en annan go vän. Tänka sig vad glad man är som har så underbart fina vänner omrking sig ♥
 
2 kommentarer