Uppdatering

Godkväll läsare,
Hoppas att allt är bra och att eran tisdag har varit exakt lika solig som min. Praktik idag vilket var roligt, satte mig ute med en kopp te i den fina solen och bara njöt. NJÖT av att solen tittar fram. Sällan den gör det nu. Vi får hoppas att den snart tittar fram igenom och aldrig går i moln. Tisdag idag vilket innebär att det är onsdag imorgon, vilket i sig betyder ledig dag. Så skönt. Efter imorgon är det bara två skoldagar kvar och sen är det sportlov.Grymt skönt ska det bli. Planerna för sportlovet är få. Men några finns så som träffa kompisar, fota massor och sedan bara njuta och ta det lungt.
 
Jag vill be om urssäkt för att det inte är bra uppdatering här på bloggen. Så dåligt. Jag har förberett några inlägg men det strular med uppladdningen av bilder på bloggen just nu. När jag ska ladda upp en bild i arkivet på boggen så står det antingen att bilden inte är någon bild fil eller att det är något fel med uppladdningen av bilden. Blir så trött på när elektronik strular. Någon som vet hur man kan göra? Så snälla hjälp mig!
 
Så så ligger det till, därför så har jag inte lagt upp något just för att ett inlägg utan bilder är lite tråkigt
\_("-")_/
För er som vill veta vad jag har gjort under dem kommande dagarna så har jag sträck lyssnat på Hov1´s låtar, läst noveller om hov1, har helt enkelt blivit besatt av Hov1. Sitter just nu i skrivande stund och lyssnar på Hov1, haha.. Jag har lämnat in mitt gymnasiearbete, velat slå mig hårt i huvudet för att jag råkade radera alla bilder på min systemkamera utan att ha gjort en backup på bilderna. Jag har dansat, gjort en koreografi till en låt från The Greatest Showman. kortfattat i stora drag. 
Här är koreografin som jag och min syster gjorde i lördags ↓↓
 
0 kommentarer