Uppdatering om livet mitt

Det var ett tag sedan som jag som jag skrev och informerade er om vad som har hänt i mitt liv på senaste tiden. Jag har varken haft tid eller ork till at sätta mig ner och skriva och berätta om vad som har hänt. Tänkte dra en liten snabb uppdatering för er. Vi kan börja med den stora saken som har hänt på senaste tiden. Ni vet ju att jag har skrivet mycket om att jag har pluggat inför körkortet till bil. Well, guess what?!!
 
Fredagen den 13 juli tog jag mitt körkort!!!
Kan fortfarande inte fatta det, jag får från och med nu köra alldeles själv. Helt galet. Dagen efter jag tog körkortet så var jag och min bästa vän Elin på Ed Shereens konsert. OMG vilken kväll, den mannan kan allt. Beatboxa, sjunga, spela gitarr och "mixa" ihop hans egna låtar. Så galet duktig. Efter konserten så tog jag sedan nattbussen från Stockholm ner till Varberg.
 
 
I Varberg jobbade jag  på festivalen Hallifornia i en vecka. Och låt mig säga en sak. Jag hade verkligen den bästa tiden där nere. Dem tre första dagarna så var jag ledare på lägret för en grupp med 10 barn tillsammans med en annan tjej. Dem barnen i min grupp var så härliga kids och så underbara. Dem peppade på varandra - även fast dem inte kände varandra- när dem provade dem nya sporterna. Längtar tillbaka till Varberg och längtar tillbaka till min fina grupp med dem fina kidsen.
 
 
Dem andra tre dagarna på veckan så stod jag i försäljnings bås och sålde inträdes armband och klistermärken.
 
 
Denna vecka har varit så bra och så mysig. Det enda negativa med den är att jag fick en riktig ful bränna från t-shirten.
 
 
 
 
 
0 kommentarer