Stockholm

Förra veckan på lördagen så drog jag och mina kära vän Elin till stockholm för en foto dag. Vi hade pratat länge om att dra en trip till stockholm för att fota en hel dag. Så det gjorde vi. Här kommer lite bilder från den lilla foto rundan.
 
 
Fina, fina Stockholm!
 
 
Här är vi i en gränd i Gamla Stan och fotar lite.
 
 Hur fin är inte hon? Värsta proffset framför och bakom kameran. 
 
 
När det var min tur att ställa sig framför kameran och posera så kan man se på alla bilder som är tagna på mig den dagen att jag står i samma position på typ varje bild. Därav att jag är så obekväm framför kameran. Blir helt plötsligt blyg typ och rör mig konstant. Så Elin ficck inte så många bra bilder på mig då jag rörde mig hela tiden. Hahaha, sorry Elin. Men det får jag försöka jobba på. 
 
 
 
Träffade på ett 30 tal svanar när vi promenerade vid vattnet kring skeppsholmen (?). Så himla fina. Har aldrig sett så många svanar på samma gång och på så när håll.
 
 
Fina fina vännen 😘
 
 Det var lite bilder från foto dagen. Fler bilder kommer snart 😄
 
/ Amanda 
 
 
 
 
 
 

Frågor till er om studenten och dess förberedelser

Bild tagen av min bästa vän Elin
 
 
Tisdag. Praktik-dag för mig. Praktiken gick jättebra, lungt och härligt. Just nu så sitter jag i min säng och letar efter låtar till min Student-spotifylista. Lite mer än 2 månader kvar tills jag går ut skolan. Kan inte förstå hur snabbt dessa 3 år har gått. Det är så grotestkt galet att jag om ungefär 79 dagar går ur skolan och behöver aldrig mer gå tillbaka till pluggandet. Så har ni några bra-peppande-glada låtar så bomba mig med förslag!
 
Jag har tänkt på detta med studenten och all dess förberedelse. Skulle ni vilja följa med på förberedelserna? Där jag då visar er hur jag har tänkt att jag ska se ut på student-dagen och där jag delar med mig av tankar och känslor under dessa återstående ca. 2 månaderna kvar i skolan? Skulle det vara roligt?
 
/ Amanda ❤

Fina foto platser i stockholm?

 
God kväll på er,
Allt bra med er? med mig så är allt bra. Dock känner jag mig lite trött efter en dag i skolan, men vem gör inte det?
Morgon dagen ser ut som så att jag och en vän åker till Stockholm för att fota i solen. Jag vet inte hur länge vi har pratat om detta och nu ska vi äntligen göra det.
 
Och det är som så att jag behöver er hjälp nu. Kan ni ge mig förslag på vart man kan fota på fina och coola platser? 
Bomba gärna kommentarsfältet med tips på foto ställen ♥
 
Visa fler inlägg